Kom med til koncert med Johnny The Blues

 

Johnny The Blues - er en hyldest til Johnny Madsen, for hva’ er bedre end kvinder og rock, det er en Hancock.

 

 

Lørdag d. 11. maj giver bandet en eksklusiv koncert i Skive Theater, hvor du kun kan komme med ved at vinde dine billetter på Radio Skive. Dørene åbner kl. 19 og koncerten starter kl. 20.

Du tilmelder dig på SMS 26 39 1000, skriv Johnny efterfulgt af dit navn og adresse og hvem du gerne vil have med. 

Vi hedder Johnny The Blues, og er et Jam band der, som navnet antyder, spiller Johnny Madsen musik. Johnny The Blues består af 5 rutinerede herrer, alle med bred erfaring fra den danske musikscene.
Når Johnny The Blues går på scenen, er det som en rejse ned af mindernes vej med alle Madsens største hits. Fra de store rock hits med fuld smæk på, til de lidt mere stille og stemningsfyldte numre.
Luk øjnene, lyt til den knurrende hammond, sammen med den sprøde guitar fra vores helt egen Knud Møller alias Uffe Guldborg. Dette sammen med forsanger Christian Petersens karakteristiske vokal, som måske er det tætteste du kommer på Madsens vokal uden at det rent faktisk er ham der står på scenen, giver lytteren følelsen af næsten at opleve den ægte vare.
"Hvor kommer vi fra - Hvor skal vi hen - Og hvor skal vi stille de tomme flasker"

Så er du Johnny Madsen fan eller bare ude efter en aften med kanon musik, så tilmeld dig konkurrencen om billetter til Johnny The Blue.

Vi trækker vindere af 2 billetter på alle hverdage frem til koncerten.