Reklame

Radio er et hurtigt og nemt medie.

Fra den indledende kontakt til, at du er i radioen, behøver der ikke gå mere end 1-3 dage – det er inkl. produktion af radiospot. Ring eller skriv til en af vores mediekonsulenter, og få hjælp til at skræddersy den helt rigtige radiokampagne til din virksomhed eller event.

 

MULIGHEDERNE:

RADIOSPOTS

Imagereklamer er med til at hjælpe vores lyttere med at finde ud af, hvem du er, hvad du sælger, og hvor de finder dig.

Call To Action reklamer er til for at skabe et salg nu og her. Bruges typisk ved udsalg eller specielle events.

Jobspot Det er ikke sikkert, at din nye medarbejder læser avis, går online og tjekker, eller måske er personen slet ikke klar over, at et nyt job kunne være en mulighed. Så er radio en god løsning til at tiltrække nye medarbejdere og gøre opmærksom på et spændende job. Samtidig styrker det din virksomheds position som et firma i vækst.

SPONSORERING

Vi har en række muligheder for at sponsorere radioens forskellige som f.eks. programmer og vejrudsigten med eksponering af navn og adresse og derved få del i den goodwill, som programmerne har.

Priserne varierer alt efter programtype og antal eksponeringer.

PRODUKTION AF RADIOSPOTS

Det er nemt at komme i gang med at annoncere i radioen. Hvert år producerer vi rigtig mange radioreklamer, og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Vi har vores producer samt adgang til et stort speakerkartotek og vi forfatter en reklametekst i samarbejde med dig.

 

SALGSTEAM PÅ RADIO SKIVE:

Medierådgiveren er din kontaktperson, rådgiver og sparringspartner. Uanset om du vil annoncere på Radio Skive, Radio Alfa Skive, Radio Solo Skive eller alle 3 stationer.

Du får professionel rådgivning som bygger på relevant mediekendskab. 

Interesseret? Så skriv en mail til Jesper eller Morten eller ring til dem på 97527722.